Alle 9 goed! Knuffels van de Sint


De spanning stijgt…nog maar twee weekjes en dan komt Sinterklaas weer aan in ons land. Natuurlijk hebben de kinderen wel wat mee gekregen van de discussie die ontstaan is, maar hier bij Kidz Blozzy gaan wij ons daar niet in mengen. We hebben zo onze mening wel, maar ik heb geen zin in gezeur over hoe zwarte piet eruit moet komen te zien. Ik vind het wel jammer dat er zo’n heisa om een kinderfeest is ontstaan.

Ga maar na, dit kinderfeest is voornamelijk voor kinderen in de leeftijd van 1 t/m 7 jaar (t/m groep 4 van de basisschool). Denk je nu werkelijk dat die kinderen: A. het enigszins uitmaakt hoe zwarte piet er nu uit ziet? en B. zich echt druk maken of zwarte piet racistisch is? De meeste weten nog niet eens wat het woord betekend.

Goed, voordat ik me dan toch weer al te veel in de discussie mee gaat, gaan we vanaf vandaag eens op een rijtje zetten wat wij, bij Kidz Blozzy, leuk vinden om te vragen aan die grote, aardige Goedheiligman. We moeten natuurlijk nu wel eens gaan nadenken wat wij graag in onze schoen willen hebben.

De komende weken zullen we bij onze serie: Alle 9 goed! aandacht besteden aan speelgoed. Deze week in Alle 9 goed! Knuffels van de Sint. Alle 9 goed! Knuffels van Sint

De serie van Alle 9 goed! is in de komende weken even via een andere opmaak te bewonderen. Kijk je mee?

Zorgenvriendje via Wehkamp.nlDit kleine monstertje is Enno. Enno is een van de vele zorgenvriendjes. Jouw eigen zorgenvriendje zorgt er hoogstpersoonlijk voor dat jouw zorgen veranderen in mooie dromen. Doe in jouw vriendje een papiertje waarop je schrijft of tekent wat jou dwars zit en hij zorgt ervoor dat deze zorgen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Dit monstertje is o.a. te verkrijgen via Wehkamp.nl

Cordy Roy fox Favouritethings.nlDit vosje is Cordy Roy Fox, een gezellig diertje van 41  cm en gemaakt van dik ribfluweel. Dit maakt hem uitermate zacht en knuffelbaar. Met zijn Retrostyle past hij helemaal in de slaapkamers van nu! Deze vos is te verkrijgen via Favouritethings.nl

Konijnkussen Tislifestyle.com

Deze vrolijke konijntjes zijn eigenlijk geen knuffels, maar kussens! Toch zijn ze te leuk om niet te knuffelen. Enne…wist je dat hij aan de ene kant zijn oogjes open heeft en aan de andere kant lekker slaapt? Ze zijn van Tislifestyle.com.

Knuffelmonster Sigi

Maak kennis met Siggi, een guitig, puizig monstertje van de site Dawanda.com. Siggi is ongeveer 19cm groot en heeft nog heel wat andere broertjes en zusjes in allerlei kleuren en maten.

Ricedapper-muis grasonderjevoeten.nlDeze grote grijze vriend met zijn enorme zwarte snor is Ricedapper; een enorme stoere ontdekkingsreiziger. Met zijn zacht fleecevacht houdt hij de wacht wanneer je slaapt.

Maileg-knuffelvos -knuffels a la carteKijk, nog zo’n leuk vosje in Alle 9 goed! Vosjes zijn nu eenmaal helemaal in. Lekker Retro. Dit vriendje is van Maileg uit Denemarken en heeft eigenlijk nog geen naam! Hij is o.a. te koop bij Knuffelsalacarte.nl

Frank Fisher via Villabanouk.nl

Dit leuke aapje is op zoek naar een vriendje. Dit knuffeltje is van Franck & Fischer en heeft lekkere lange armen waaraan je dit aapje lekker mee kunt nemen. Ze is van 100% en helemaal “Fair Trade”. O.a. te koop bij Villabanouk.nl

jellycat-merryday-cat-Knuffels a la carte

We zijn bijna door onze lijst heen. Deze gezellige grijze kat is 41 cm groot en is van Jellycat. Lekker zacht en o.a. te koop bij Knuffelsalacarte.nl

My pet blankie via Trendyspeelgoed.nl

De laatste in de rij! Je herkent hem vast wel van het eerste plaatje. Dit is ons snoepje van Alle 9 goed! Reden? Het is niet zomaar een knuffel, nee….Deze knuffel is van meerdere markten thuis. Stel je voor, je zit in de auto en bent hem lekker aan het knuffelen. Je ogen vallen langzaam dicht en je valt in slaap. Mama kan dan lekker van jouw knuffel een deken maken, zodat jij het niet meer koud hoeft te hebben. Hij kan ook nog eens gebruikt worden als een extra kussentje om de veiligheidsriem heen. Dan snijd hij niet meer zo in je nek. Handig toch? Nu begrijp je waarom wij deze nu zo leuk vinden. Deze handige Harry is te koop bij Trendyspeelgoed.nl. en ook nog eens te vinden in diverse uitvoeringen.

Let op! Dit is een artikel geplaatst in de maand november 2014. De collecties van de getoonde producten kunnen in de toekomst uitverkocht zijn of niet meer in de winkels liggen.


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.