Begin de herfst met Roots in the woods


Och, jee…nee ik ben niet de tijd verloren. Ik weet dat de herfst inmiddels al is begonnen, maar toch is dit een van de kreten die je hoort tijdens dit festival.En wat maken ze deze kreet waar! Zeker nu we dit weekend ook nog eens gezegend zijn met enorm lekker weer. Gistermiddag zat ik heerlijk in het zonnetje te genieten op een boomstam, muziek op het podium, de geur van een kampvuur….wat wil een mens nog meer! Relax! Laat ik nu toch maar even bij het begin beginnen. Roots in the woods is een festival in Apeldoorn. Oorspronkelijk begonnen in de binnenstad van Apeldoorn (in het Beekpark), echter nu uit gegroeid tot een festival op meerdere locaties. Naast Beekpark is er ook een festivallocatie op Miggelenberg, bij de gelijknamige park van Landal. Waar het om draait? Muziek, theater, cultuur en de streekgerechten van de Veluwe. De meeste festivals richten zich op de volwassenen, maar Roots in the woods vind kinderen veel belangrijker, immers als de kinderen maar een toffe tijd hebben, dan genieten de ouders ook!

Ondanks dat Beekpark de hoofdlocatie is van dit drie dagen durende festival, hebben wij dit jaar gekozen om op zaterdag het nieuwe locatiegebied op de Miggelenberg te verkennen. Mijn eerste indruk was intiem, klein…niets was minder waar. Er is zo enorm veel te doen. Ik zou alles kunnen noemen, echter alleen maar tekst is ook maar saai. Onze beleving voor deze mooie zaterdag? Laat ik de foto’s maar spreken, ik heb er tenslotte genoeg! Aan de lachende gezichten is het wel te merken dat we hebben genoten vandaag. Ik zou dus zeggen…heb je op vandaag, zondag 19 oktober 2014, nog niets te doen? Dan zou ik zeker dit festival aan raden met de kids! Zoals ik al eerder heb vermeld, is dit festival op twee locaties te vinden. Check eerst even de site van Roots in the woods zodat je zelf kunt kijken welke locatie voor jouw gezin het leukste zal zijn. Laat de kids zich vermaken met de heerlijke buitenactiviteiten terwijl papa en mama genieten van goede muziek, lekker bokbier en uitstekende wildgerechten uit de streek.


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.