Review: Doc Mc Stuffins tas voor de kleuters 1


Mijn kleine meid  wordt groot! Nog een paar weken en dan mag ze oefenen op de school van haar grote zus. En wat is ze er aan toe. Als ik wat werkzaamheden moet doen op de basisschool, dan piept zij er stilletjes tussenuit. Waar ik haar dan terug vind? Bij de kleuterjuf in de kleuterklas! Gelukkig vind de juf het alleen maar leuk en vermaakt zij zich nu al prima, dus met dat oefenen over een paar weken komt het helemaal goed.Bron: cienpies.net

Bron: cienpies.net

Nieuw tijdperk

Toch is het wel weer een mijlpaal die voorgoed in je herinneringen staat gekliefd. Weer een stapje verder in het jonge leventje. De wereld van het leren staat open! Bij die wereld hoort natuurlijk wel weer wat nieuwe spullen. Een daarvan is een nieuwe tas. Daar kwam deze week verandering in. We kregen de aanbieding om een product te reviewen van de o zo leuke site: Ikbenzomooi.nl. Een prachtige site met een groot diversiteit aan spullen voor kinderen van 0 tot 10 jaar.

Ook worden papa en mama op deze site niet vergeten! Waar andere sites meer gespecificeerd zijn, gaat deze op in hoeveelheid verschillende producten. Van kleding tot accessoires, van speelgoed tot interieur van slaapkamers, van verzorging tot herinneringen. Het is te veel om op te sommen.

De site Ik ben zo mooi.nl

Wat me trouwens opviel aan deze site is dat ze een mooie, uitgebreide zoekfunctie hebben. Je kan selecteren op prijs, merk, leeftijd, maat, seizoen, product en soort! Ik kon goed navigeren tussen de verschillende producten en kon makkelijk vinden wat ik nodig had. Ik had al wel gemerkt dat het geen site is voor mijn oudste dochter. Voor haar is hij vrij lief en mijn dochter is toch sportief en stoer. Toch heb ik al wel wat voor haar gevonden daar, maar dat komt dan wel een keer langs op deze site.

Mijn jongste dochter is daarentegen nog jong en onschuldig (*kuch*). Nee, serieus, zij houd inderdaad wel wat meer meisje-meisjespullen, dus grote kans dat we die felbegeerde tas hier wel kunnen vinden. Samen met Isis ben ik gaan kijken naar de tassen en haar oog viel op een tas in het bijzonder: De Doc Mc Stuffins tas! Er was geen houden meer aan, die moest en zou het worden!

Op zoek naar de juiste maat

Eerst eventjes verder kijken…De maat was 26*21*9. Oei, dat kon wel eens wat klein zijn. Vak voor, twee vakken aan de zijkant. Ook al gaat ze straks naar de kleuterklas, ze zal vanaf de kerstvakantie toch twee hele dagen naar school moeten. Dit betekend voor ons dat ze dan ook verplicht over moet blijven (policy van school) en dus moet ze ook, naast haar 10-uurtje, ook lunch in haar tas meenemen.Doc Mc stuffins tas voorkant

De tas

Na lang twijfelen heb ik uiteindelijk toch besloten om de gok maar te wagen. Een oplossing is er vaak wel voor te vinden. Isis vond het allemaal maar wat spannend. Haar tas zou snel binnen komen en dan mocht ze naar de kleuterklas! Helaas pindakaas, ik had gelijk nog heel wat uit te leggen aan die kleine meid. Ze zal toch nog een week of wat moeten wachten.Doc Mc stuffins rugtasEven na het middaguur op een woensdagmiddag stopte de postmeneer voor onze deur. Mijn kleine meid zat al met haar neus op het raam gedrukt. Ze wist immers dat haar tas daar afgeleverd zou worden. Helemaal happy pakte ze het pakje van mij aan en begon het vol verwachting uit te pakken. De reactie die volgde zal voor altijd op mijn netvlies gebrand zijn…ze begon de tas te knuffelen en te kussen alsof het haar liefste knuffel was.Doc Mc stuffins tas op rugDe tas zag er goed uit. Het is een leuk formaat tas voor kleuters. We hebben het samen uitgeprobeerd om hem in te pakken alsof ze naar school ging voor een hele dag. Haar beker en lunchbox, een pakje drinken in de zijkant van haar tas en een banaan in het voorvak…het gaat allemaal maar net. Maar het gaat en haar enthousiasme voor haar tas maakt het dat we deze tas volgens mij voorlopig niet meer weg doen voordat hij tot op de draad versleten is.

Deze tas en nog veel meer is te bestellen op Ikbenzomooi.nl

  • update: Deze tas is inmiddels uit de collectie gehaald van Ikbenzomooi.nl (24-8-2015)

Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.

Een gedachte over “Review: Doc Mc Stuffins tas voor de kleuters

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.