Het is weer goed geweest die mooie zomer


Ach, aan alle het goede komt een einde, dus ook aan onze vakanties! Vanaf vandaag zijn alle kinderen officieel weer naar school en kan voor sommige ouders onder ons de rust weer gevonden worden.

Ik vond laatst trouwens een leuk filmpje over hoe sommige ouders reageren wanneer hun kinderen weer naar school gaan šŸ˜‰

Met dank aan MamsatWork.nl, ik vond deze geweldig! Ik heb werkelijk plat gelegen van het lachen!

Maar zonder dollen. De afgelopen weken stonden bij Kidz Blozzy in het teken van de Zomerspecial. Elke dag van de vakantie was er wat te doen voor de kinderen met een zo simpel mogelijke uitvoering zodat iedereen dit kon oppakken. Ik heb heel veel plezier gehad om dit te mogen voorbereiden, uit te voeren en te fotograferen. Dit was allemaal al voor de eerste dag klaar dus het feest was daarna des te groter om te zien dat alles zo lekker in de vakantie liep. Ik geloof dat er 1 dag iets mis gegaan is, dit artikel is niet online gekomen. Tja, het blijft mensenwerk. Wellicht komt dit artikel op een later tijdstip nog wel eens voorbij.

Handen uit de mouwen, het is tijd om weer gewoon met de orde van de dag te gaan beginnen. Ook al was de zomerspecial al voor de eerste vakantiedag helemaal in kannen en kruiken, dit betekende natuurlijk niet dat ik helemaal stil gezeten heb. Eigenlijk vond ik het voor de vakantie wel lekker lopen met op de dinsdag onze rubriek Alle 9 goed! Deze laten we dit seizoen dus lekker doorlopen. Morgen zie je daar alweer de eerste artikel van terug.

Ik zal nu al wel verklappen dat we heel veel leuke dingen in de planning hebben voor de komende tijd. Zo heb ik mijn hobbykamer in de vakantie eindelijk kunnen veranderen en zijn al mijn spullen nu nog beter te pakken dan voorheen. Goed voor de knutsels dus en goed voor de kamer van mijn oudste dochter. Deze is door omstandigheden nooit helemaal “af” gemaakt en hier heb ik voor mijn laatste klussen hier eindelijk de ruimte voor. Ook ben ik van plan om wat meer Science-proeven te gaan doen met mijn oudste dochter. Ook deze zal je dan veelvuldig voorbij zien komen.

Ach, laat ik voor de rest maar niet al te veel bazelen over mijn plannen. Deze zullen vanzelf wel duidelijk worden. Toch ben ik wel eens benieuwd wat jullie nu het leukste vinden om te lezen. Ik heb hieronder een aantal rubrieken verzonnen, sommige bestaand, anderen compleet nieuw, maar het heeft allemaal te maken met kinderen.

 

 

 

 


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.