Zomerspecial: Summer clearance 2


Ofwel: zomer opruiming! Wie kent dit nu niet? Iedere winkel houdt nu uitverkoop en wij gaan dit vandaag net even op een andere manier benaderen. De hele zomer hebben we met zijn allen veel gespeeld en plezier beleeft. Door onze zomerspecial hebben we in onze speelgoedkast een enorme overschot gekregen aan spullen en/of knutsels. Ook stoort papa zich enorm aan de rotzooi die wij (oudste dochter en jongste dochter) hebben achter gelaten in de kamer. Tijd voor wat actie. Wij willen niet dat mama en papa, zodra wij weer lekker naar school gaan, achter blijven in de rotzooi. We gaan eerst eens kijken waar we nog wel mee willen spelen en wat er opgeruimd kan worden. Spelletjes waar we niet mee spelen, maar die we ook niet gelijk kwijt willen, gaan naar zolder. Ook gaan we uitzoeken waar we al helemaal niet meer mee willen spelen en doneren we dan aan een plaatselijke cr├Ęche, peuterspeelzaal of misschien wel aan school!

Eerst wel netjes vragen of ze het wel willen hebben. Willen ze het nu niet hebben? Vraag dan even of mama het op marktplaats wil zetten. Dan hebben we gelijk weer een aanvulling voor onze spaarpot(of onze speelgoedkast ­čśë )

Veel plezier!

 


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.

2 gedachten over “Zomerspecial: Summer clearance

    • KidzBlozzy

      Inmiddels is de kast kamer weer wat geordend, maar ik ben bang dat ze mijn “genen” gekregen hebben bij geboorte. Ook zij willen alles bewaren, je weet maar nooit waar je het een keer voor nodig heb ­čÖé Veel verder als dat kleine stapeltje zijn we niet gekomen…

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.