Zomerspecial: Party American style!!


Feestje zijn cool! En een feestje in de zomer is altijd leuk! Helaas kunnen feestjes ook bijzonder kostbaar zijn. Je moet immers iedereen te eten geven, drinken en misschien ook wel vermaken. Toch is er een manier om dit anders te doen! Geef een feestje op de Amerikaanse manier!

balon, feest, happy, kleurrijkNodig vriendjes, vriendinnetjes, familie enz. enz. uit voor een feestje. Jij zorgt voor het vertier, zij voor het eten en drinken! Iedereen moet wat meenemen anders mogen ze niet komen! Klinkt hard, maar vaak dan doen ze het toch wel. Probeer hierbij wel een beetje af te stemmen wie wat mee neemt. Zo voorkom je dat iedereen alleen eten of alleen drinken bij zich heeft. Het hoeft niet veel te zijn, met een zak chips of een fles siroop kom je al een heel eind.

DSC_0008DSC_0321Jij zorgt voor het vertier! Tja, dat wordt nog een hele klus! Welnee, je bent immers de hele vakantie toch al bezig geweest met allerlei activiteiten? Wellicht heb je de opstelling van de watercuprace nog staan! De sponsbommen zijn ook niet na 1 keer spelen volledig vernielt en zelfs de ballonpiñata is weer simpel op te bouwen. Ook de Hackey sack balletjes zullen nog te gebruiken zijn.  Kijk eens naar de afgelopen weken om de spelletjes nog eens over te doen.

DSC_0065Maak er gewoon een groot feest van! Misschien wil papa of mama ook wel helpen?

Veel plezier!


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.