Zomerspecial: Fashionista Back to School! 2


Nu de einde van de zomer nadert wordt het bijna alweer tijd om na te denken over school. De een zal dit heerlijk vinden, de ander totaal niet! Geen nood, de vakantie is (voor sommigen) nog niet voorbij!

Het is nu al wel leuk om eens na te denken wat je gaat aan trekken op de eerste dag van school. Sommigen zullen ook helemaal in het nieuw gestoken zijn en willen dit ook graag aan iedereen laten zien. Wat gaan we dus doen vandaag? We houden een modeshow!

FashionistaOok deze activiteit is zo uitgebreid mogelijk te maken als je zelf wilt. Degene die het idee wel aardig vinden, zullen waarschijnlijk hun kleren uitzoeken en deze laten zien aan iedereen die thuis is. Ok, check weer een activiteit gedaan. Next!

Fashionista op de Runway!

Maar….je kan er natuurlijk ook een hele happening van maken. Misschien mag je van je ouders wel hun kledingkast gebruiken! Lekker gek doen! En waarom maak je in de tuin niet een echte Catwalk!

Heb je in de tuin een duidelijk pad? Dan is het mogelijk om langs het pad stoelen neer te zetten aan beide zijden. Vervolgens kan jij dan flaneren met jouw creaties over de catwalk! Heeft de tuin geen duidelijk pad? Teken er dan eentje met stoepkrijt! Stoelen erlangs en klaar! Vergeet ook de muziek niet… een beetje modeshow heeft toch op zijn minst muziek.

Ben jij nu echt creatief? Probeer dan van oude kleding weer nieuwe kleding te maken. Vraag dit wel eerst even aan jouw ouders, want niets is lastiger dan op je kop krijgen wanneer je enthousiast een T-shirt tot tanktopje hebt verknipt. Op Pinterest kom je onder de zoekwoorden diy clothes enorm veel van dit projecten tegen! Probeer het maar eens.

Veel plezier!


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.

2 gedachten over “Zomerspecial: Fashionista Back to School!

  • Moederlief

    Leuk! Was de favoriete bezigheid van dochterlief toen ze kleiner was šŸ˜‰ Ik zette dan ook soms een mand klaar met allerlei accessoires en maakte foto’s (net als een echte fotograaf).

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.