Zomerspecial: Fotoverhaal 1


Zo, de vakantiedoos is af, de vakantiebladen liggen klaar! Laat de vakantie maar beginnen. In deze zomerspecial gaan we aan het einde nog wat doen met deze twee activiteiten. Wat? Dat houden we nog even voor ons.

Toch missen we nog wat in deze serie. We hebben nu wel een doos waar we leuke herinneringen in kunnen doen van onze vakantie en we hebben de vakantiebladen waar we op kunnen laten zien wat er iedere dag gebeurd, maar wat dacht je van foto’s? Die horen daar eigenlijk ook wel een beetje bij!

Om onze rode draad door onze vakantie compleet te maken, zouden we ook nog iedere dag een foto of een aantal foto’s moeten maken. Misschien is er ergens nog een oude camera? Vraag dan even of je deze mag gebruiken! Ook zijn er bij o.a. Kruidvat goedkope wegwerpcamera’s te koop voor ongeveer 6 euro.

Probeer van iedere dag, iedere activiteit waar je ook over schrijft of tekent op jouw vakantieblad ook eens een foto te maken. Dit kan ook van alles zijn! Wat dacht je van een mooie lucht die je die dag mooi vond of juist een foto van de activiteit die je deed die dag. Een foto van wat je gegeten heb en juist zo lekker vind…alles mag! Als het maar met jouw vakantie te maken heeft!

Het is uiteindelijk wel de bedoeling dat de foto’s ook op papier uit geprint kunnen worden. Is de wegwerpcamera vol, laat het dan afdrukken. Maak jij foto’s met een digitale camera? Vraag dan aan papa of mama of ze deze foto’s op papier willen printen. Bewaar ze dan bij jouw vakantiebladen of in jouw vakantiedoos. Zo hou je alle bij elkaar!

Veel plezier!


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.