Vader’s bonnenboekje


Aanstaande zondag kunnen we er niet omheen…het is Vaderdag! Kinderen komen van school met hun ingepakte, zelfgemaakte cadeautjes. Stiekem verstoppen, zodat papa het niet zal vinden!

Ook al maken ze vaak op de crèche, gastgezin, peuterspeelzaal of school deze knutsels al, toch is het nog leuk om thuis ook wat te maken. Maar wat? Wat dacht je van een bonnenboekje? Een Wat?

papa's bonnenboekjeBonnenboekje!
Een bonnenboekje is eigenlijk niet meer dan een paar blaadjes, waarop activiteiten staan waarmee je papa kan verwennen. Tegen inlevering van een bon aan het kind, “moet” het kindje de opdracht uitvoeren. Een soort tegoedbon, zogezegd!

Wat moet je doen?
Vandaag is het ontzettend simpel gemaakt! Printen! That’s all! Nee, serieus, ik heb het voor vandaag al voorbereid. Door het uitprinten van deze printable  is de knutsel al bijna af. Het enige wat er nu nog gedaan moet worden is: inkleuren door jouw kidz en uit knippen, stapelen en nieten!

printableDit is dan de makkelijke versie… Je kan deze vaderdagknutsel zo lux mogelijk maken als dat je zelf wilt. Wil je deze meer van formaat? Print het dan groter uit en op karton. Wil je zo simpel mogelijk? Dan is gewoon papier voldoende. Plakken, knippen, versieren alles is mogelijk!

printable losMaar ik vind deze opdrachten niet leuk?
Zelf de opdrachten door de kinderen laten verzinnen is wellicht nog leuker. Zo kan je dit boekje personaliseren naar jouw eigen kids en hun papa. Download dan hier het word-bestand en je kan het naar hartenlust aanpassen. Ook is het hiermee mogelijk andere plaatjes toe te voegen.

De tekeningen die in deze bonnenboekje gebruikt zijn, komen van Kidz-n-fun.


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.