Komkommertijd 2


Komkommertijd is een periode van het jaar waarin weinig nieuws te melden is omdat politici en veel anderen op vakantie zijn. F.A. Stoett omschrijft de komkommertijd als een slappe tijd, waarin weinig zaken gedaan worden, dus in de maand augustus, als er veel komkommers zijn en de handel over het algemeen niet zeer levendig is.[1](bron wikipedia)

DSCN0086Tja, zo ben je ontzettend hard aan het werk voor de zomer en zo merk je dat je toch nog iets vergeten was…”Schnaps!” de blog van vrijdag is nog niet geschreven. Ik heb ideeën zat, maar voor vandaag zit dat er even niet in. De voorbereidingen voor mijn zomerspecial heeft even zijn tol geëist!DSCN0104De zomer heeft mij al helemaal in zijn macht. Vandaar ook mijn vrolijke foto’s van een lang vervlogen vakantie (zucht…wat heb ik een heimwee naar dit land). Ik ben druk bezig met bedenken, plannen, uitvoeren, foto’s maken, mijn dochters gek maken en noem maar op. De hele week staat elk vrij uurtje in het teken van de zomerspecial. Mijn dochters beginnen nu al te klagen: “Mam, niet weer hoor! Ik heb nu geen zin..” Dikke pech, want ze zullen nu toch even door moeten bijten! Een kind van een overenthousiaste blogger gaat nu eenmaal niet altijd over rozen.DSCN0162Je leest het trouwens goed, we zijn hier met zijn allen bezig voor onze zomerspecial. Wat die zomerspecial nu eenmaal inhoud, dat hou ik nog even voor me. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in! Met een beetje geluk is het ook nog af voordat de zomervakantie begint en dan kan ik de hele zomer nadenken over de artikelen die komen gaan NA de vakantie.DSCN0226Ik kan alvast wel een tipje van de sluier oplichten. Onze zomerspecial gaat op 7 juli van start…Dan zullen de eerste basisschoolkinderen vakantie krijgen in de regio Noord. Mijn kinderen balen al als een stekker, want zij zijn dit jaar als laatste aan de beurt. Niet getreurd, onze zomerspecial eindigt pas op 31 augustus, op de laatste dag vakantie van regio midden. Zo kan iedereen meedoen!DSCN0114Nieuwsgierig geworden? Blijf ons dan volgen! Dit is mogelijk door op de followknop te klikken links in ons scherm. Wist je trouwens ook dat wij te volgen zijn via de mail? Iedere keer dat wij een berichtje plaatsen, dan krijg jij trouw een mail in jouw inbox. Makkelijker kan toch bijna niet? Ben je fan van Facebook, Google+, Bloglovin, of Twitter? Dat kan, ook daar is het mogelijk om ons te volgen.

Er is dus geen excuus meer om ons zomerspecial te missen. Meld je aan en geniet deze zomer van… Tja, dat houden we even geheim!

 


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.

2 gedachten over “Komkommertijd

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.