Bijzondere kinderkamers: Mura Mura


Ik hou van sprekende kinderkamers. Het kan voor mij eigenlijk niet gek genoeg. Een glijbaan in de slaapkamer? Cool! Een boomhut? Heftig! Soms gaat het zelfs mij te ver, maar kijken kan geen kwaad toch? Om een indruk te krijgen waar ik het over heb, moet je dit artikel van Love That! maar eens lezen.

Al met al probeer ik mijn “rare” ideeën om te zetten naar een werkbaar geheel. Mijn kinderen hebben zelf hun onderwerken kunnen verzinnen waarbij ik dan een kamer heb verzonnen waarin ze heerlijk kunnen slapen en spelen.

Makkelijk gezegd dan gedaan, natuurlijk. Zij hebben het voorrecht dat ze beiden een kamer  van formaat hebben. De kamer van mijn oudste is nog niet helemaal af (ik zal trouwens binnenkort eens een update plaatsen), maar de jongste heeft een echt meisje-meisjeskamer*. Mijn oudste heeft een junglekamer en mijn jongste een bloemenkamer.

Een belangrijk onderdeel van de kamer is, hoe kan het ook anders voor een slaapkamer, het bed. Het moet lekker en comfortabel liggen. Een goede nachtrust geven voor jouw kleintje. Maar…het oog wil ook wat! Wat dacht je van een Pipobed?

of een Winkelbed? Handig zo’n bed en winkeltje ineen.

Mura Mura, een bedrijf gespecialiseerd in bijzondere bedden en kasten voor de slaapkamer. Niet alleen voor kinderen, papa en mama kunnen er ook terecht. Zo heb je daar keuze uit losse bedden, maar ook een bed inclusief kastenwand. Een bedstee dus! Helemaal geweldig! Daar kunnen de kinderen helemaal los mee gaan. En wat ook handig is: met een bedstee heb je een bed en opbergruimte in een, dus de rest van de kamer blijft over om lekker te spelen! Geen extra kasten meer, alleen maar ruimte in de kamer om leuke dingen te doen.

En nu komt het mooiste…Ze kunnen op maat worden gemaakt! Het wordt gemaakt van duurzaam materiaal en in overleg is er van alles mogelijk! Handig als je zelf wel ideeën kan verzinnen voor een kinderkamer, maar twee linkerhanden aan je armen hebt zitten!

Door de robuuste uitstraling van de meubelen en het feit dat ze op maat gemaakt kunnen worden, weet je in ieder geval dat je iets bijzonders kan neerzetten in de kamer van jouw kind.

*meisje-meisjeskamer: een kamer van een meisje wat van meisjes-dingen houdt. Zo wordt dit bij ons in het gezin altijd genoemd. De oorzaak hiervan ligt bij de oudste: wel een meisje, maar houdt absoluut niet van meisjes-dingen.


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.