Plog: Pasen 1


Blog, Plog, Vlog… allerlei termen die mij als “beginnende” blogger nogal vreemd in de oren klonken. Inmiddels ben ik er wel achter dat een blog bijhouden al leuk is om te doen. Met de Plog en de Vlog ben ik nog niet bekend, maar nu weet ik in ieder geval dat een Plog niet meer is als een stel foto’s bij elkaar die een moment of dag uit een bloggers leven weergeeft. Althans, zo heb ik het begrepen. Voor mij een uitdaging, dus hier gaan we dan. In vogelvlucht een dag uit mijn leven: Plog Pasen

Ok, het is al weer een paar dagen geleden, maar toch…het was een gezellige dag en ik heb er een paar foto’s aan over gehouden die ik te leuk vond om op mijn eigen harde schijf te laten staan.

Eieren zoeken

Plog pasenIk heb de hoofdprijs al gevonden…Plog pasenPlog pasen   Kijk mam, mijn eerste ei!

Plog pasenOok hier mijn hoofdprijs, Check!Plog pasenPlog pasen Plog pasenEven tellen, hoeveel had ik er ook al weer?

Lekker eten met Pasen


Plog pasen
Mmmmm…dat ziet er lekker uit!Plog pasen Plog pasenSay cheeezzzz!Plog pasen

Later hebben we, om het feest compleet te maken, nog lekker met zijn allen gegourmet. Pfff, ik zit er nog vol van!

Nu hebben jullie een idee wat wij nu met Pasen gedaan hebben. Het is niet veel, ik weet het, maar voor mij was het een heerlijke, rustige dag. Lekker uitrusten en genieten van de tijd met elkaar. Wat vonden jullie van onze eerste plog Pasen?

En? hebben jullie ook een fijne Pasen gehad?


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.

Een gedachte over “Plog: Pasen

  • Rebecca

    Hoe leuk je eerste Plog!
    Ziet er heel gezellig en ontspannen uit. Volgens mij is het alleen maar belangrijk of je het naar je zin hebt en niet hoeveel je doet.

    Vloggen is gewoon het zelfde maar dan op film. Erg leuk om te doen en ook vooral voor later. Ik vlog bijvoorbeeld ons gezinsleven, dus toen onze hond Alice bij ons kwam vorig jaar heb ik dat erop gezet, nu 9 maanden later zie je haar op video groeien. Echt super leuk. Dit doe ik ook met vakantie en de kids. Er zijn vloggers die elke dag of week wat op film zetten, ik doe het echt alleen voor de fun.
    Kortom, ook vloggen is naast ploggen en bloggen een aanrader!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.