Mams, doe dit je kind niet aan! 1


Net als alle andere feesten wordt ook Pasen steeds vaker commerciëler en groter. Al weken van te voren staan de reclamebladen vol met aanbiedingen voor leuke outfits, paasontbijtjes en nog veel meer. Ja, ook ik doe er aan mee, want zeg nu zelf… ieder feestje is er een meer, toch? Traditioneel worden dan ook veel foto’s gemaakt van schattige kindjes in hun al even schattige outfits aan keurige tafels of lieftallig dartelend in de tuin, op zoek naar paaseieren.

Op de foto met de paashaas

Foto’s ok. Dat je kind daarbij opa of oma op schoot gefotografeerd wordt, dat is een must. Dat vind iedereen. Bij andere feesten worden de kids ook nog gezellig op de schoot van de Goedheiligman of de kerstman neergezet om een felbegeerde familiekiekje te maken. Leuk voor het plakboek. De Paashaas had ik echter nog nooit gezien of aan gedacht.

Maarrrrr……..Babble.com heeft nu 25 foto’s op een rijtje gezet van “gezellige” kiekjes van kinderen met de Paashaas! Enne….Ik vind ze verre van “gezellig” Hun titel is dan ook de 25 meest verschrikkelijke Paashazen. Het is allemaal begonnen als grap en de meeste zijn ook wel grappig, maar te gênant om op het net rond te laten slingeren. Vandaar mijn titel: Mams, doe dit je kind niet aan! Arme kindjes!

Om de beelden van je netvlies te krijgen maar een “gezellig” kiekje van mijn eigen kleine Paashaas 😉 Waarschijnlijk zal ik over 20 jaar op mijn kop krijgen, wanneer deze in de volgende 25 foto’s van Babble.com staat…

pasen

Vrolijk Pasen!


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.

Een gedachte over “Mams, doe dit je kind niet aan!

  • Rebecca

    Ach, over 25 jaar zien we dat dan wel weer. Ken het gevoel, bij elke foto die ik plaats probeer ik door de ogen van een “vreemde” te kijken. Zo hoop ik dat ik over 25 jaar wel op mijn kop krijg, maar niet zo heel erg, meer van:”moest dat nou mams?”

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.