Impressie bloemenkamer


Nog een paar weken en dan is onze jongste dochter jarig. 3 jaar wordt ze dit jaar en daarmee wordt ze nu al echt een dametje. Net als voor onze oudste dochter, krijgt ze voor haar 3e verjaardag een nieuwe kamer. Niets te vroeg, want ze begint nu toch krap te liggen in haar ledikantje. Ik geloof dat ze welgeteld nog maar een centimeter of 5 over heeft, voordat ze klem komt te liggen.

Met een voorgaande blog: Junglekamer, hoe het begon, is te lezen dat zij nu juist het begin was van alle verbouwingen die de afgelopen weken bij ons hebben plaats gevonden. De junglekamer is dan wel zo onderhand in gebruik, maar nog lang niet af. Dit project bleek achteraf zo groot, dat deze even on hold is gezet om de oorzaak aan te pakken: het creëren van een bloemenkamer voor onze jongste dochter.

De kamer is inmiddels nagenoeg leeg, de verf is gekocht, de kasten zijn aangeschaft: het grote werk kan beginnen. De meeste spullen uit de kamer van haar zus zullen worden hergebruikt, maar omdat het toch een verjaardagscadeautje is, worden er een aantal extra stukken in de kamer geplaatst. Voordat ik jullie alle foto’s kan laten zien, zal ik vandaag alvast een voorproefje plaatsen.

Bloemenkamer
Tja, je raadt het al…het is ook echt een meisje. Op deze foto zie je het nog niet, maar ze heeft deze kleuren zelf uitgekozen en dit is geen grapje. Voor mij een overkill aan roze tinten, maar madame vind het juist stoer! Sommige spullen zullen op een verrassende manier verwerkt worden in de kamer. Voor de rest…..hou ik dit nog even voor mezelf. Dus……

Stay tuned!

 

Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.