Sinterklaas, maar dan anders! Video van Sint


 

De tijd van Sinterklaas is voor de kinderen een tijd van gegarandeerde stress. Komt de Sint nu wel of niet? Krijg ik wel dat cadeautjes dat ik zo graag wil hebben? Van de vroege ochtend tot de late avond zijn ze bezig met deze goede Sint.

Vaak begint het al in de ochtend met de verschillende series op tv. Even vlug ontbijten bij de Club van Sinterklaas of even de aflevering  van gisteren bekijken van het sinterklaasjournaal. Vervolgens krijgen ze ook op school allerlei opdrachten, knutsels of filmpjes mee over de Sint en tot slot komen ze thuis en kleuren ze nog even die mooie kleurplaat voor Zwarte Piet en zetten ze de schoen voor met een lekkere wortel voor het paard, gevolgd door Sinterklaas Kapoentje hard gezongen door de schoorsteen. Al stuiterend komen ze de dag door en dan nog niet eens te spreken over de vele vieringen die papa en mama aflopen op de sportclub of werk.

Ik kan me dan ook wel voorstellen dat het voor sommige kindjes al gauw te veel wordt. Moet die Goedheiligman dan ook nog eens thuis op visite komen? Voor veel kinderen is dit het einde, maar er zijn ook kinderen die er niet echt op zitten te wachten. Ook zijn er kidz die deze man gewoon eng vinden met zijn lange baard en dan die rara pieten? Ze doen ook soms zo wild!

Voor de kidz die een directe ontmoeten niet echt zien zitten is er de mogelijkheid om een Video van de Sint te maken. Het is heel simpel. Je gaat naar Video van Sint en maak daar een persoonlijke video voor je kindjes (en misschien ook voor jezelf?) Ieder jaar heeft Video van Sint een ander verhaal en dit jaar doet de Club van Sinterklaas en Jan Smit mee! Gezellig!

Je kunt tot 7 personen opgeven voor deze video met persoonlijke dingen en natuurlijk weet de Sint ook de naam en de leeftijd van jouw kind. Alles wordt binnen een dag verstuurd, super snel dus! Nieuwsgierig geworden? Het volgende filmpje legt het uit hoe het werkt.

Ik heb dit zelf twee jaar geleden gedaan en het was een groot succes! Normaal organiseer ik zelf een feest, maar dat jaar liep ik hoogzwanger rond van mijn jongste dochter (ze is 23 december geboren) dus echt puf om het zelf te doen had ik niet. Dit was voor mij een uitstekend alternatief voor de Sinterklaasviering. Ze zat raar te kijken! Hoe wist Sint dat zij een zusje kreeg? en hoe wist hij dat ze niet zo goed at? Al met al heeft ze een aardig tijdje heerlijk zitten kijken en na afloop vertelde hij de plek van de zak met cadeautjes. Heerlijk, alles wordt geregeld! Het is dat ik het zelf altijd leuk vind om de kinderen een middag druk bezig te houden, anders zou ik zo weer voor dit alternatief gaan. Top!


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.