Spin Art


Mijn dochters zijn verzot op verven. Mijn enige tegen is dat er altijd zo’n ontzettende zooi achterblijft wanneer ze erop uit gekeken zijn. Toch kan ik het niet laten om af en toe eens wat te kopen voor mijn dochters zodat ze juist kunnen schilderen. Zo kwam ik bij Action Spin Art tegen. Voor nog geen 4 euro! Nou daar kon ik me dan geen buil aan vallen…

En ik had gelijk. Vanmiddag heeft mijn oudste dochter Spin Art uit geprobeerd. Het zijn geen grote spullen, maar precies groot genoeg om een uurtje zoet mee te zijn.  De doos bevat 1 draaimachine, verfblad, 4 kleuren verf en 25 stukjes karton. Ermee werken is heel erg simpel. Je legt de verfblad in de draaimachine, legt daar een stukje karton op tussen de houdertjes en verven maar! De verfflesjes hebben een tuit, zodat er gericht mee geverfd kan worden. Doe de gewenste verf op het karton en dan kan je aan het hendeltje onder de draaimachine de erfblad laten draaien.

Ik vond Spin Art een verademing. Mijn dochter kon lekker kliederen en toch bleef de rotzooi beperkt. Geen grote plekken verf meer op tafel, geen kleren voor verf en ook de handen bleven redelijk schoon. Nou ja, ik moest mijn dochter wel steeds zeggen dat ze handen schoon moest maken, zodat ze geen kliedervingers op haar schilderijtje zou krijgen. De verf is ook heel gemakkelijk met een nat doekje van de handen te verwijderen.  Al met al een geweldige ervaring dus. Ze vond het zelfs jammer dat ze op moest houden.

Spin Art krijgt van mij een dikke 8, vanwege de netheid, makkelijk schoon te houden en het plezier wat je eraan kan beleven. En zoals ik al eerder vertelde: voor die 4 euro kun je hier geen miskoop mee doen!

 

 

 


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.