Junglekamer Update!


Een aantal weken geleden kondigde ik het al aan: de Junglekamer!

We zijn in de tussentijd lekker bezig geweest, maar er ontstaat nu een tweestrijd…. Wij vinden dat het nog redelijk snel gaat, maar voor dochterlief gaat het nog niet snel genoeg. De ontwikkelingen in de kamer zijn toch wel goed zichtbaar aan het worden. De muur, deur en een extra raam zitten erin. De muren zijn allemaal al wit geschilderd en de dakbalken zijn nagenoeg allemaal al groen. De tekening van de “bosbalken” staan al voor de helft erop en de Amerikaanse vensterbank is ook bijna af. Ik hoop dat deze week er nog in te krijgen. Toch al een hoop gedaan, al zeg ik het zelf.

Ook de spullen die besteld/gehaald zijn, is nagenoeg compleet. Alles in een groen, bruine kleurstelling, alles voor een jungle-achtige sfeer. Het enige wat ik nu nog moet uitvogelen is waar ik mijn junglebladeren en mijn lampen vandaan ga halen. De moeilijkheid is dat ik de meeste bladeren niet “echt” genoeg vind (of te duur) en voor de lampen zoek ik een specifiek model op batterijen, die daarbij dan ook nog eens lang genoeg meegaan (de batterijen dan) zodat dochterlief niet na tien minuten al de batterijen weer moet vervangen om verder te kunnen lezen.

De komende week hoop ik de balken allemaal af te hebben en dan kan ook het inrichten beginnen. Er komt een bedbank in, die omgetoverd kan worden tot een tweepersoonsbed. De kasten kunnen op hun plaats. De klamboe kan opgehangen worden en de andere spullen kunnen neergezet, gelegd of opgeruimd worden. Het enige wat dan nog overblijft is het ophangen van de bladeren, schilderijen, deurposters en lampen. Daarnaast wordt de plafondlamp nog gemaakt door mij en gaat de kamerscherm ook afgemaakt worden.

Zo, nu zijn jullie weer op de hoogte over onze Junglekamer. Het ziet er nog niet heel bijzonder uit, maar geloof me…. Het wordt geweldig.

Een van de projecten die al af is, is de boskist. Hier vindt je de beschrijving hoe ook jij dit gemakkelijk kan maken. Stay tuned!


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.