Junglekamer; hoe het begon 1


Zo, de eerste stappen voor de nieuwe kamer van mijn oudste dochter zijn gezet. Vandaag hebben we een berg werk verzet en hebben de kamer nu schilder-klaar. Het ziet er nog wel wat vol uit, maar de meeste muren zijn vrij. We kunnen nu eindelijk beginnen.

Emma krijgt een hele nieuwe kamer. Haar oude kamer gaat naar haar zusje die zelf op haar beurt uit haar eigen kamertje is gegroeid. Isis heeft nu het kleinste slaapkamertje en die heeft de grote van 1.90 bij 2.00. Daar gaat niet eens een 1-persoonsbed op, laat staan dat we daar een kamer van kunnen maken waarin ze kan leven. Het ledikantje en een commode ging net en dan kon er nog een kleine kast voor haar kleren bij, maar dan stond het ook echt vol. Bewegingsruimte? ongeveer 80 cm bij een meter om naar de deur te lopen.  Nee, dat kon echt niet meer, dus daarom gaat ze naar de slaapkamer van haar grote zus. En Emma, die krijgt op haar beurt een mega-grote kamer tot haar beschikking. Er is door opa al een mooi dakraam geplaatst voor extra licht en ook is er een muurtje geplaatst, zodat ze niet bij de wasmachines hoeft te slapen. Zo heeft ze de luxe van een kamer met eigen hal! Kan het nog gekker?

Er zijn heel wat plannen voor deze nieuwe kamer. Zoals de titel het al zegt, het wordt een junglekamer. Emma is helemaal wild van roofdieren en die horen natuurlijk thuis in een kamer vol bomen en andere dieren. In de weken die gaan komen zal ik de projecten volgen die we zelf gaan maken.
De DIY projecten:
– de Amerikaanse vensterbank, een leeshoek om heerlijk weg te dromen.
– een gevaarlijke drieluik, een scherm met tijgerprint
– de boskist, een dekenkist met bosprint
– de roofstoel, een oude stoel bekleed met tijgerprint

Daarnaast zal ik regelmatig updates plaatsen over de kamer. Zo kun je stap voor stap zien hoe de kamer wordt. Een mega-project voor een mega-kamer voor een super snoezie. We zullen zien wat het wordt!


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.

Een gedachte over “Junglekamer; hoe het begon

  • Pingback: Impressie bloemenkamer | Kidz Blozzy

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.