Kamer saai, maak een nieuw hoofdeinde voor het bed


Geen geld voor nieuwe spullen? ben je je kamer gewoon zat en wil je wat veranderen en je weet niet wat? ik heb een goedkoop superleuk idee voor je! Zo maak je supersnel een nieuw hoofdeinde voor het bed!

Wat heb je nodig:

– een pot magneetverf
– een pot schoolbordenverf.
– een verfroller
– Een verfbakje
– schilderstape

Een schoolbord als hoofdeinde

Met schilderstape plak je een groot vierkant af op de plek waar het bed moet komen. Vul dit vlak eerst met magneetverf en laat het een nacht drogen. In principe kan je het binnen een halve dag ook overschilderen, maar het beste resultaat krijg je natuurlijk wanneer je het verf eerst goed laat uitharden. Let er wel op dat je dan eerst het schilderstape weer verwijderd. Laat je het indrogen met de verf, dan heb je kans dat er verf mee van de muur af komt en dan kan je weer opnieuw beginnen! Dat willen we voorkomen.

De volgende dag plak je opnieuw het vlak af met schilderstape en herhaal je de verfklus. Dit keer met schoolbordenverf. Schilderstape gelijk weer verwijderen en klaar is jouw hoofdeinde! Bij de betere doe-het-zelfwinkel zijn er tegenwoordig ook hele leuke kleuren te koop in deze speciale schoolbordenverf, maar zelf vind ik het originele zwarte nog het mooiste.

Je bed lijkt nu als nieuw. Door de magneetverf kun je foto’s ophangen en met krijt kun je de mooiste tekeningen maken of notities op het bord schrijven. Voor creatieve inspiratie kun je terecht bij: Homedit Op deze site staan 101 ideeën voor een nieuw hoofdeinde voor je bed, dus leef je uit!


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.