Pasen: Paasboom 1


Pasen, voor mij was dat vroeger toen ik klein was een tijd van paaseieren zoeken en het paasontbijt. Eigenlijk zoals het bij elk doorsnee gezin ging.

Paasboom

Bij mijn dochters merk ik dat ik het feestje steeds groter aanpak. Een paasboom, een ontbijt die samen met mijn oudste zal maken, even wat knutselen….en natuurlijk ook het traditionele paaseieren zoeken in de tuin. Nu zijn de eieren alleen veranderd in chocolade eieren en het eieren schilderen wordt een dag voor het ontbijt gedaan, maar toch…genoeg te doen.

paasboomIk zal de komende weken meer aandacht schenken aan deze knutsels. Vandaag: de paasboom. Het maakt eigenlijk niet uit wat je neemt, maar het mooiste zijn die krullende takken die momenteel voor grof geld verkocht worden in de winkels. Ik zelf heb al jaren wat “kunsttakken” staan die ik in een vaas zet. Vervolgens laat k de kinderen de boom volhangen met chocolade eieren. Tot aan pasen mogen ze iedere dag een ei. Zeker weten dat ze geen dag over slaan.


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.

Een gedachte over “Pasen: Paasboom

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.