Halloween 2


20121011-211819.jpg Halloween, een feest wat voornamelijk gevierd wordt in Amerika, Canada, Ierland en Engeland.   Op 31 oktober wordt de dag van de allerheiligste herdacht, een oorsprong wat de meesten allang zijn vergeten. Wees eerlijk, als je aan Halloween denkt, denkt aan enge monsters en langs de deuren gaan voor snoep. En als er dan niets gegeven wordt, dan volgt een plagerijtje. Net zoals kerst ook ieder jaar groter en gekker gevierd wordt, zal ook Halloween steeds vaker en uitbundiger gevierd worden.

Zelf ga ik in dit feest graag mee. Sinds dat mijn oudste dochter oud genoeg is, wordt er aandacht aan geschonken. Zo gaan we in de middag een film kijken en daarna gourmetten met leuke, enge aankleding wat varieert van nep spinnen op tafel tot het drinken van “hersenbloed” en het eten van “afgebeten heksenvingers” ( ofwel, donkere ranja en knakworsten met ketchup).

Dit jaar wil ik er wat verder mee gaan. In de komende weken zal ik op deze site op zoek gaan naar leuke ideeën voor Halloween. Tegen de tijd dat we de 31e naderen hebben we dan hopelijk een compleet feestje voor de kidz klaar liggen. Suggesties zijn natuurlijk ook altijd welkom, samen komen we nog even dat stapje verder.


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.

2 gedachten over “Halloween

  • Pingback: Halloween | Kidz Blozzy

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.