Halloween: wat gaan we doen? Deel2


Voor de meeste onder ons zal een film al genoeg zijn. Toch zijn er altijd nog kinderen die dat nog niet genoeg vinden.

Hoe hou je ze dan bezig? Knutselen!

Geef ze in de week daarvoor eens af en toe een kleurplaat. Hang ze op en jouw decoratie voor Halloween groeit dan met de dag. Daarnaast kun je samen nog leuke decoratiestukken maken om de kamer te versieren op de dag zelf. Weet je het al? Nee? Ok hier wat hersenspinsels.

Spookjes; van tissues kan je leuke spookjes maken: je spreidt een tissue voor je uit. Je legt een propje van een andere tissue in het midden. Je vouwt tissue 1 eromheen en wikkel om het hoofdje een draadje zodat het blijft zitten. Eventueel nog een paar ogen tekenen en het spookje is klaar. Niet duur en makkelijk te maken, zelfs voor de kleintjes.

Pompoenpotjes: in een leeg conservenpot laat je wat oranje verf lopen. Dit verf moet vloeibaar zijn. Verf op waterbasis die je wat aanlengt met water zou genoeg moeten zijn. Ver volgens schilder de op de buitenkant een paar ogen en een mond. Om de hals van het potje kunt je dan nog een hengsel maken met ijzerdraad en klaar is Klara.


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.