Halloween: wat gaan we doen? Deel1 1


Zo, nu we inmiddels weten wet we aan kunnen doen en waar we op kunnen dansen is het nu tijd voor de andere dingen die we kunnen gaan doen met Halloween.

Hier in huis is de torenhoge favoriet….een film kijken en zeker voor Halloween zijn er keuzes genoeg. Een paar voorbeelden? Hier komt mijn keuzes voor Halloween:

Voor de hele jonge kindjes: Monsters inc. Ideaal voor het hele gezin.

Voor de kinderen van een jaar of zes en ouder: Dolfje het weerwolfje. De hit op het moment. Op de school van mijn dochter worden de boeken in de klas voor gelezen.

Voor de kinderen die wat ouder zijn en die ondertiteling kunnen lezen heb ik zelfs meerdere:
– Gremlins; al wat ouder, maar deze griezels zijn gewoon leuk om te zien.
– Haunted Mansion; een film waarvan de attractie van Disney de aanleiding is geweest. De film verteld het verhaal van deze attractie op een komische maar toch spannende wijze.
– Ghost; speciaal voor de bakvissen onder ons. Juist voor degene die wel aan Halloween willen doen, maar daarvoor niet de zenuwen niet heeft.
– Ghostbusters; geestenvangers op een lollige manier. Een film uit de oude doos. Vraag het maar aan je ouders šŸ˜‰

Zo zijn er nog een hoop andere films te noemen. Natuurlijk zijn er naast deze “brave” films nog het echte werk. Al zou ik daar onder de 16 nog voorzichtig in zijn. Ach, we weten zelf wel wat het beste is.


Over Linda

Aangenaam...Linda, mama van 2 heerlijke dochters die heel goed weten wat ze willen. Ik neem ze mee langs leuke activiteiten waarvan ze de les (hopelijk) meenemen in het leven.

Een gedachte over “Halloween: wat gaan we doen? Deel1

  • Pingback: Halloween | Kidz Blozzy

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.